Rokerijvis gerookte zalm

Onder de naam Zuidwestervis brengt Royal Dutch Seafood in samenwerking met vissers uit de Zeeuwse Delta duurzaam gevangen schol, tong en andere heerlijke Noordzeevis op de Nederlandse markt.

Zuidwestervis

Bij Zuidwestervis staan de vissers centraal. Letterlijk en figuurlijk. Ieder met z’n eigen verhaal. Eerlijk en oprecht. De korte keten in deze duurzame visserij wordt ondersteund door de krachtige merknaam en het beeldmerk dat een mooie samensmelting is van product, streek en zeevaart.

Rokerijvis

In de lijn van het ontwerp Zuidwestervis is dit merk verder uitgerold richting Rokerijvis. Ook hier staat de ambachtsman centraal. In dit geval de meesterroker. Deze staat dan ook prominent op de verpakking. Het product vertelt het overige verhaal en verleidt uiteindelijk tot aankoop. Een handgeschreven label en een stempel met daarop de herkomst maken het compleet. In het drukwerk is subtiel gebruik gemaakt van mat en glans om deze producten verder te laten shinen.

300
  • - gerookte zalm
Expertise: Inviting Brand Design, Salesboosting PackagingCategories: Brand design, Brand Identity, Food, Packaging design, Retail, Structural designTags: Brand design, Brand Identity, Food, Packaging design, Retail, Structural design, food, Rokerijvis, Royal Dutch Seafood, vis, zalm, zuidwestervis
Meer details over dit project?