Pacombi Group let's do it

BooM ontwikkelde voor de Paardekooper Van der Windt Group een identiteit welke de ambitie en eenheid van de groep symboliseert. Een identiteit voor de gehele keten, fabrikant-groothandel-eindverbruiker, een verbinding van alle partijen, alle bedrijven en alle mensen binnen de GROUP.

140907_PACOMBI GROUP ID_beeldmerk [RGB] 091214

De Identiteit

Paardekooper Van der Windt Group heeft een nieuwe naam en identiteit! PACOMBI GROUP. Korter, internationaler en professioneler.

De dynamiek in het beeldmerk onderstreept de ambitie om PACOMBI GROUP verder te laten groeien.

Achtergrond

Wij zijn als familiebedrijf inmiddels een combinatie geworden van 13 prachtige bedrijven. Wij leren dagelijks van elkaar en combineren onze krachten steeds meer tot één geheel. En wij zijn nauw verweven met onze klanten en leveranciers. Dat laten wij tot uitdrukking komen in ons nieuwe groepslogo. De pay-off die wij gekozen hebben LET’S DO IT  onderstreept ons enthousiasme, onze inzet en onze daadkracht. [ Dhr. Jan Paardekooper ]

Implementatie

BooM is direct betrokkenen mede verantwoordelijk voor de lancering en implementatie van de nieuwe naam en identiteit. Deze operatie zal in de loop van 2015 volledig worden afgerond en middels een huisstijlhandboek worden geborgd.

MEER INFORMATIE OVER DIT PROJECT

Wij vertellen je graag meer over dit project, laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
300
  • - let's do it
Client: PaardekooperExpertise: Inviting Brand DesignCategories: Brand design, Brand Identity, Non FoodTags: Brand design, Brand Identity, Non Food, disposables, identiteit, non food, paardekooper, pacombi group, van der windt
Meer details over dit project?