Melanza een buideltje kookinspiratie

BooM creatives is gevraagd om nieuwe mogelijkheden met de Aubergine te onderzoeken. Hoe kunnen we de veelzijdigheid van deze groente aan de consument uitleggen. Inspireren en enthousiasmeren. Door het opzetten van een merk rond de aubergine. Een platform voor recepten, inspiratie en beleving.

 

“We verkopen geen groente, we verkopen een merk, inspiratie, een beleving.”

 

Melanza

Het merk Melanza zit letterlijk om de aubergine in de vorm van een receptkaart/kruidenetui. Een inspiratiebuiltje om de prachtige Graffiti aubergine. De structurele oplossing, het merk en de grafische uitstraling zijn hier ontwikkeld. Een duidelijk voorbeeld van full-service design. Tot aan styling van de fotografie!
Melanza is de nieuwste innovatie van Purple Pride. Een Graffiti aubergine, unieke kruidenmix en overheerlijk recept, samen in één verpakking.

Graffiti

De Graffiti aubergine wordt de laatste jaren steeds populairder. De volumes bij onze klanten gaan omhoog, en we krijgen steeds meer nieuwe klanten. Terecht: want de Graffiti aubergine is product met bijzondere eigenschappen. Zo neemt hij minder olie op dan de standaard aubergine en heeft zijn vruchtvlees een mooie zachte en witte structuur.
Uit onderzoek weten we dat de belangrijkste doelgroep van de Graffiti aubergine de innovators & early adaptors zijn. Consumenten die openstaan voor nieuwe gerechten & ervaringen. En daar zijn de smaken van Melanza precies op afgestemd. Nét even anders. Maar wel makkelijk te bereiden, en zonder veel extra ingredienten te hoeven kopen. Want dat is wat die consument belangrijk vindt.

 

Verkrijgbaar in 2 smaken: Baba Ganoush & Gegrilde aubergines.
300
  • - een buideltje kookinspiratie
Categories: Brand design, Brand Identity, Food, Packaging design, Retail, Strategy, Structural designTags: Brand design, Brand Identity, Food, Packaging design, Retail, Strategy, Structural design, Aubergine, Bijgerecht, food, fruit, Grillen, groenten, koken, Malanza, Purple Pride
Meer details over dit project?