Kluit & Co samen biologisch

Uit de Zuid-Amerikaanse grond is de aardappel door Spaanse ontdekkingsreizigers naar Europa gebracht. Monniken versierden hun kloostertuinen met deze mooie plant en gebruikten haar ook als medicijn. Totdat men ook de lekkere smaak van de knollen ontdekte. Eeuwenlang worden de aardappelen nu al uit de klei getrokken, wij maken van de beste biologische aardappelen onze overheerlijke chips. Met aandacht bakken wij de aardappelrondjes in biologische zonnebloemolie en verfijnen de smaak met een beetje zout. Zorgvuldig verpakt brengen wij Kluit & Co aardappelchips naar de winkel: Kluit & Co – samen biologisch en uit goede aarde!

Achtergrond

Yellow Chips heeft een lange geschiedenis in de chips branche en is sinds enige tijd eigenaar van Go Pure, bio-organic chips.

BooM heeft in het recente verleden de brand identity van dit merk onderhanden genomen en het als waardig A-merk in de huidige biologische chips markt gepositioneerd.

Ook de reguliere retailers is het niet ontgaan dat er een verandering op het schap heeft plaats gevonden in de biologische speciaalzaken. Aangezien Go Pure exclusief voor de biologische speciaalzaak ontwikkeld is, is er besloten om de reguliere markt te bedienen met een nieuw biologisch chips merk.

Kluit & Co

Weerspiegelt het biologische karakter van de natuurlijke producten & ingrediënten die gebruikt worden in deze chips. De direct uit de klei getrokken aardappelen vormen de basis van dit nieuwe chips merk. Het enige wat er aan de chips toegevoegd wordt is wat zout en/of paprikakruiden, uiteraard allemaal biologisch.

Naast de twee smaken aardappelchips is er ook een Kluit & Co Tortilla variant. Hiervoor wordt alleen de beste biologische mais gebruikt. Samen met een klein beetje zout zorgt dit voor een heerlijk knapperige chips, waar je eigenlijk helemaal geen salsa bij nodig hebt.

Kluit & Co – Samen Biologisch

MEER INFORMATIE OVER DIT PROJECT

Wij vertellen je graag meer over dit project, laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
300
  • - samen biologisch
Client: Yellow ChipsExpertise: Inviting Brand Design, Salesboosting PackagingCategories: Brand design, Brand Identity, Food, Naming, Packaging design, Retail, SustainableTags: Brand design, Brand Identity, Food, Naming, Packaging design, Retail, Sustainable, albert heijn, biologisch, chips, food, kluit & co, tortilla, vegetable, yellow chips
Meer details over dit project?