Visual Identity

Een sterk merk. Dankzij een geheel eigen visual identity

Laat uw doelgroep zich aan uw merk binden. Een merk dat gebaseerd is op een sterke visual identity en dat zich als concept positioneert, biedt uw klanten en potentiële klanten de mogelijkheid zich met uw merk te identificeren. Zo kan een goede visual identity u helpen uw omzet en winst te maximaliseren.

 

Lees hier hoe BooM Packaging de visual identity voor Maaza Bubbly ontwierp.

BooM Packaging. Al 15 jaar hét bureau voor uw visual identity

Op basis van de merkwaarden en merkbelofte die u hanteert voor uw merk, ontwikkelt BooM Packaging de uiteindelijke visual identity. Onderdeel hiervan zijn de naam, het beeldmerk, de pay off en het verhaal. Het grote voordeel is dat BooM Packaging het gehele proces voor zijn rekening kan nemen. Van het design tot aan de creatie: uw visual identity is bij ons in goede handen.

Investeren in een visual identity loont in alle opzichten

Het is wetenschappelijk bewezen: een sterke visual identity werkt gunstig voor het bedrijfsresultaat. Daarom streeft BooM Packaging altijd naar herkenbare, onderscheidende en eigenzinnige ontwerpen voor uw visual identity. Daarnaast helpt BooM bij de implementatie van uw vernieuwde visual identity, zodat u deze consequent en consistent kunt doorvoeren om de herkenbaarheid onder klanten te maximaliseren.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een nieuwe visual identity? Neemdandirectcontactmetonsop.

Meer details?
 

Gerelateerd

  • -
300