Verpakkingsontwerper

Wij zijn verpakkingsontwerper ( design & communicatie proffessionals ) die de wereld van verpakken willen innoveren & inspireren. We laten onze ontwerpen spreken. Dat doen we door goed naar de opdrachtgever te luisteren en door ons strategisch & creatief volledig in te zetten. We houden van ons vak en het boeken van resultaat voor de klant.

Wij vertalen de marketing communicatie vraag naar een merk of verpakkingsontwerp.

Dit doen we door direct contact tussen klant en creatieveling, geen managers of adviseurs. Korte lijnen houden de briefing in tact en houden de dialoog scherp. Het resultaat effectief merk en verpakkingsontwerp.

Om te zorgen dat uw product aanslaat bij de koper, is naast een goed product een effectieve verpakking van groot belang. De koper moet verleid worden tot de aankoop. Hierbij zijn communicatieve en technische eisen samen zeer belangrijk. Een verpakkingsontwerper is gespecialiseerd om deze complexe eisen te verenigen.

Voor meer informatie over wat wij u als verpakkingsontwerper voor u kunnen betekenen, of een vrijblijvend gesprek over de voordelen van een effectief verpakkinmgsontwerp, kunt u contact opnemen met één van onze verpakkingsontwerpers.

Willy Mooren / Martijn Pabon / Geert Cantrijn

T + 31 70 3837103

info@BooMpackaging.com

Saturnusstraat 60
2516 AH Den Haag
Holland


Kijk ook eens bij; Product branding, Verpakkingsontwerp, Packaging solutions, Verpakking ontwerp, Verpakkingsdesign, Ontwerpbureau verpakkingen, Verpakking design
Verpakkingsontwikkeling, Food packaging.

Categories: Tags: verpakkingsdesign
Meer details?
 

Gerelateerd

  • -
300