Verpakkingsontwerp

BooM packaging realiseert verpakkingsontwerp (en) binnen dit programma van eisen door diverse disciplines te combineren. Marketing, communicatie, design, materiaalkeuze en productie zijn allen van groot belang en worden door ons samengebracht in de meest uitdagende verpakkingsontwerpen.

Door de keuze van uw verpakkingsontwerp, wordt uw merk versterkt en wordt zorg gedragen voor de meest efficiënte klant beleving. Emotie is belangrijk bij het kopen van producten. Als men zich aangetrokken voelt door het nieuwe verpakkingsontwerp, zal men sneller kiezen en blijven kiezen voor uw product.

Bent u benieuwd naar wat mogelijk met uw verpakkingsontwerp? Wij dragen er zorg voor dat uw verpakkingsontwerp voldoet aan alle communicatieve en technische verpakkingseisen, welke essentieel zijn voor uw verkoop!

BooM packaging is gespecialiseerd in effectieve packaging solutions.
Commerciële verpakkingen moeten te allen tijde productie technisch & logistiek verantwoord zijn. Dit stelt specifieke eisen aan de verpakking. Vaak krijgen deze items pas later in het proces aandacht . Er valt op dit gebied veel te winnen indien dit integraal wordt meegenomen in het ontwerpproces.

Zo is bijvoorbeeld bij bovenstaande packaging solutions case;
deze KPN verpakking maakt het mogelijk de barcode van de SIM kaart door de verpakking heen te scannen. Dit heeft geleid tot 5% minder uitval.

Deze logistieke optimalisatie gaat hand in hand met de communicatie kracht van de packaging solutions. Belangrijk bij alle packaging solutions is natuurlijk dat de consument wordt verleid, geïnspireerd en geraakt wordt met uw verpakking.

Een prachtig verpakkingsontwerp voor uw product

In de hevige concurrentiestrijd om de consument, staan A-merken steeds meer onder druk. Dat komt onder andere door de opkomst van private labels en premium private labels. En aangezien consumenten tot 75% van de aankoopbeslissingen pas op de winkelvloer nemen, is een goed verpakkingsontwerp belangrijker dan ooit om opgemerkt te worden door uw doelgroep. BooM Packaging let hier goed op, bij het ontwikkelen van uw verpakkingsontwerp.

Onze jarenlange ervaring garandeert een uniek verpakkingsontwerp

BooM Packaging heeft jarenlange ervaring op het gebied van verpakkingsontwerp. Daarbij werken we volgens het ‘5, 1, hand’-principe. Dat betekent dat het verpakkingsontwerp op vijf meter afstand een geheel moet vormen in het winkelschap. Op één meter afstand dient uw verpakking het merk en het product te communiceren. En als de verpakking eenmaal in de hand ligt, worden de overige boodschappen duidelijk. Zo krijgt uw verpakkingsontwerp structuur.

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen

Bij het verpakkingsontwerp speelt duurzaamheid voor ons een grote rol. We stellen bijvoorbeeld alles in het werk om de verpakking zo milieuvriendelijk mogelijk te ontwikkelen. Maar ook de relaties met klanten die we aangaan, zijn duurzaam. Zo hebben we onder andere het verpakkingsontwerp van Naber, KPN en Beemsterkaas ontwikkeld. Wacht dus niet langer en schakel ons vandaag nog in voor uw verpakkingsontwerp.

 

Meer weten over onze manier van verpakkingsontwerp? Neemdandirectcontactmetonsop.


Kijk ook eens bij; Product brandingPackaging solutions, Verpakking ontwerp, Verpakkingsdesign, Ontwerpbureau verpakkingen, Verpakking design, Verpakkingsontwerper, Verpakkingsontwikkeling, Food packaging.

Categories:
Meer details?
 

Gerelateerd

  • -
300