Verpakkingsdesign

Doelstelling
Ontwerp een unieke structurele verpakkingsdesign voor Pickwick thee welke op de huidige lijn kan worden geproduceerd. Presentatie, stoppingpower in het schap en gebruiksgemak staan centraal.

Resultaat
De oplossing is een kartonnen doosje met oversluitdeksel met klikweerstand. De gekromde lijn van de oversluitdeksel geeft dynamiek in het schap en een glimlach aan het product.

Dit productie geoptimaliseerde ontwerp gaat hand in hand met de communicatie kracht van de verpakking. Door de perfecte uitstraling van het product, wordt de consument verleidt tot het kopen ervan. Als deze later nogmaals uw product koopt, heeft u een belangrijk doel gehaald.

Informatie
Voor meer informatie over alle communicatieve en technische eisen waar uw verpakking aan moet voldoen, kunt u contact opnemen met BooM packaging. In een persoonlijk en verfrissend gesprek kunnen wij u laten zien wat wij voor uw verpakkingsdesign kunnen betekenen. Wij zijn te bereiken via T + 31 70 3837103 of mail.

Wij doen meer met verpakkingsdesign

Bij het ontwikkelen van een verpakkingsdesign is het van groot belang dat er rekening mee wordt gehouden met de uitstraling van uw verpakking in het winkelschap. Wij hanteren daarbij het ‘5,1, hand’-principe. Dat betekent: op vijf meter afstand vormt uw verpakkingdesign een geheel in het winkelschap. Op één meter is uw merk duidelijk leesbaar. En in de hand worden de overige boodschappen gecommuniceerd. Door daar zorg voor te dragen, is uw verpakkingsdesign volledig in balans.

 

Lees meer in onze gratis whitepaper ‘Eeneffectiefverpakkingsdesign’.

Het verpakkingsdesign is een proces van ontwerp tot creatie

Veel studio’s gaan bij een verpakkingdesign niet verder dan het grafisch aspect van een verpakking. Bij BooM Packaging gaan we altijd een stapje verder. BooM Packaging kan zowel het design, als de ontwikkeling van het verpakkingsdesign voor haar rekening nemen. Dat onderscheidt ons van de rest. En doordat de processen optimaal op elkaar zijn afgestemd, kunnen we u de hoogste kwaliteit garanderen.

Uw packaging is in goede handen

BooM Packaging heeft ruim 15 jaar ervaring op het gebied van pack ontwerp. Vanuit onze expertise denken we graag strategisch met u mee om uw product zo goed mogelijk onder de aandacht van uw doelgroep te brengen. Dat deden we eerder al succesvol voor C1000, Lindeboom pilsener en Maaza Bubbly.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van verpakkingsdesign? Neemdandirectcontactmetonsop.


Wij kunnen u op vele vlakken van dienst zijn. Voor meer informatie of een verfrissend gesprek over uw of onze verpakkingen neem contact met ons op!

Categories: Tags: verpakking ontwerp
Meer details?
 

Gerelateerd

  • -
300