Verpakkings Ontwerp

Het verpakkings ontwerp is van grote invloed op uw omzet

In de hevige concurrentiestrijd om de consument, staan A-merken steeds meer onder druk door de opkomst van private labels en premium private labels. En aangezien consumenten tot 75% van de aankoopbeslissingen pas op de winkelvloer nemen, is het van belang om een verpakkings ontwerp te leveren die goed opgemerkt zal worden door uw doelgroep. Kies daarom voor het verpakkings ontwerp van BooM Packaging.

 

Download de whitepaper ‘Effectieveontwerpenvooruwverpakking’.

Onze jarenlange ervaring garandeert een uniek verpakkings ontwerp

BooM Packaging heeft ruim 15 jaar ervaring op het gebied van verpakkings ontwerp. Daarbij werken we volgens het ‘5, 1, hand’-principe. Bij het verpakkings ontwerp houden we er rekening mee dat deze op vijf meter afstand een geheel moet vormen. Op één meter afstand dient uw verpakking het merk en het product te communiceren. En als de verpakking eenmaal in de hand ligt, kunnen de overige boodschappen gecommuniceerd worden.

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen

Bij het verpakkings ontwerp speelt duurzaamheid voor ons een grote rol. We stellen alles in het werk om de verpakking zo milieuvriendelijk mogelijk te ontwikkelen. Dat heeft geleid tot een aantal duurzame relaties met verschillende ondernemingen. Enkele hiervan zijn Naber, KPN en C1000. Wacht dus niet langer en schakel ons vandaag nog in voor uw verpakkings ontwerp.

 

Wilt u weten hoe wij ons onderscheiden bij het verpakkings ontwerp? Neemdandirectcontactmetonsop.

 

Meer details?
 

Gerelateerd

  • -
300