Verpakking Ontwerp

Een goed verpakking ontwerp is belangrijker dan ooit

In de hevige concurrentiestrijd om de consument staan A-merken steeds meer onder druk door de opkomst van private labels en premium private labels. En aangezien consumenten tot 75% van de aankoopbeslissingen pas op de winkelvloer nemen, is een goed verpakking ontwerp van uw product zeer belangrijk om goed opgemerkt te worden door uw doelgroep.

 

Lees meer over verpakking ontwerp in de whitepaper ‘Eeneffectiefontwerpvooruwverpakking’.

Onze expertise: essentieel voor uw verpakking ontwerp

BooM Packaging heeft ruim 15 jaar ervaring als het aankomt op het ontwerpen van verpakkingen. Daarbij werken we volgens het ‘5, 1, hand’-principe. Het ontwerp van uw verpakking moet op vijf meter afstand een blok vormen. Op één meter afstand dient het ontwerp van uw verpakking het merk en het product te communiceren. En als de verpakking eenmaal in de hand ligt, kunnen de overige boodschappen gecommuniceerd worden.

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen

Bij het ontwerp van uw verpakking, speelt duurzaamheid voor ons een grote rol. We stellen alles in het werk om het milieu zo veel mogelijk te ontzien. Inmiddels hebben we ook met een aantal bedrijven een duurzame relatie opgebouwd. Enkele van onze klanten zijn C1000, Pickwick en KPN. Wacht dus niet langer en schakel ons vandaag nog in voor uw verpakking ontwerp.

 

Wilt u meer weten over onze manier van verpakking ontwerp? Neemdandirectcontactmetonsop.

Categories:
Meer details?
 

Gerelateerd

  • -
300