Verpakking Design

Het verpakking design van BooM Packaging is in alle opzichten uniek

Als u het verpakking design laat creëren, is het van groot belang dat er tijdens de designfase rekening mee wordt gehouden dat uw verpakking wordt ‘gezien’ in het schap. Daarnaast dient het design van uw verpakking aan te sluiten bij de merkbelofte en bij de inhoud van uw product. Doordat BooM Packaging daar zorg voor draagt, is uw verpakking design volledig in balans.

 

Meer weten? Download de whitepaper ‘Effectief packdesign’.

Verpakking design: van ontwerp tot uiteindelijke creatie

Het verpakking design van BooM wordt zo ontwikkeld, dat deze zowel van veraf als dichtbij op een positieve manier de aandacht trekt. Bovendien kan BooM Packaging het gehele traject van het verpakking design, van het ontwerp tot aan de creatie, voor haar rekening nemen. Dit biedt niet alleen een aantrekkelijk kostenvoordeel, maar zorgt ook voor meer duurzaamheid.

Uw verpakking is in goede handen

BooM Packaging heeft ruim 15 jaar ervaring op het gebied van verpakking design. Vanuit onze expertise denken we graag strategisch met u mee om uw product zo goed mogelijk onder de aandacht van uw doelgroep te brengen. Dat deden we eerder al succesvol voor XS4ALL, KPN en C1000. En ook uw onderneming kan straks profiteren van een prachtig verpakking design.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van verpakking design? Neemdandirectcontactmetonsop.

Meer details?
 

Gerelateerd

  • -
300