Structureel verpakkingsontwerp

Hiermee wordt een ontwerp bedoeld dat meer is dan alleen grafische vormgeving.

Een goed structureel verpakkingsontwerp is een geschikt marketing instrument om een merk te onderscheiden en de concurrentiepositie te verbeteren. Wij hebben al ruim vijftien jaar ervaring op het gebied van het ontwerpen van verpakkingen en alles wat hierbij komt kijken. Een goede verpakking onderscheidt zich van de verpakkingen van de concurrent. Dit onderscheid kan te maken hebben met de materiaalkeuze van de verpakking en het ontwerp. Consumenten maken keuzes voor producten op basis van de prijs, de kwaliteit en de verpakking van een product. Als de verpakking aantrekkelijk is en een positief gevoel oproept, is dit van invloed op de aankoopbeslissing van de consument. BooM packaging houdt door middel van structureel verpakkingsontwerp rekening met al deze factoren.

Voor een goed structureel verpakkingsontwerp neemt u contact op met BooM packaging. U bent van harte welkom om de mogelijkheden te komen bespreken. Wij zijn gevestigd in de voormalige Caballero fabriek in Den Haag, Saturnusstraat 60, 2516 AH in Den Haag. Telefonisch zijn wij bereikbaar via +31 70 383 7103. Ons emailadres is: info@BooMpackaging.com.


Wij kunnen u op vele vlakken van dienst zijn. Voor meer informatie of een verfrissend gesprek over uw of onze verpakkingen neem contact met ons op!

Categories: Tags: corporate design
Meer details?
 

Gerelateerd

  • -
300