Structural Packaging Design

Het structural packaging design als onderdeel van uw product

De verpakking is een belangrijk onderdeel van ieder product. Het dient aan te sluiten bij de merkbelofte en bij de inhoud van uw product. Maar het structural packaging design moet ook een aansprekend ontwerp zijn, aangezien 80% van alle aankoopbeslissingen op de winkelvloer genomen wordt. Doordat wij daar standaard zorg voor dragen, is het structural packaging design van BooM Packaging altijd volledig in balans.

Structural packaging design: van ontwerp tot uiteindelijke creatie

Het structural packaging design van BooM wordt zo ontworpen, dat deze uw product goed beschermd, maar ook op een positieve manier de aandacht trekt van uw potentiële klanten. BooM Packaging kan het gehele traject van het structural packaging design, van het ontwerp tot aan de creatie van uw verpakking, voor haar rekening nemen. Dit biedt niet alleen een aantrekkelijk kostenvoordeel, maar zorgt ook voor meer duurzaamheid.

Experts op het gebied van structural packaging design

BooM Packaging heeft bij elkaar opgeteld ruim 100 jaar ervaring op het gebied van structural packaging design. Dat geeft ons de ruimte om samen met u te bedenken hoe we uw product zo goed mogelijk onder de aandacht van uw doelgroep kunnen brengen. Dat deden we eerder al succesvol voor ColdStars, Maaza Bubbly en Albert Heijn.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons structural packaging design? Neemdandirectcontactmetonsop.

Meer details?
 

Gerelateerd

  • -
300