reclamebureau

Merken zullen in toenemende mate de behoefte hebben om naast een traditioneel reclamebureau, een reclamebureau te hebben gespecialiseerd in “in store reclame” middelen zoals brand & packaging design.

De consument is gevoelig voor een groot aantal factoren en bepaald in 10 tot 20 seconden haar aankoopbeslissing. Studies laten zien dat ca 2/3 van de producten uit één categorie door de consument worden genegeerd. Dit verklaart waarom zoveel product introducties in retail mislukken. Hoe overtuigend een marketing campagne ook is, de verkoop vind plaats vanuit het schap.

Het is dus zaak dat uw product in het schap wordt “gezien”.

Als reclamebureau kennen we maar al te goed de succesfactoren binnen de retail omgeving; zo moet de communicatie van de verpakking de consument triggeren, herkenbaar zijn, duidelijk de verkoopargumenten communiceren en goed schaalbaar zijn over de producten & categorieën.

De boodschap communiceren in bijvoorbeeld een abri of magazine is een compleet ander verhaal dan op een verpakking. Veelal is er beperkte ruimte dus moeten er keuzes worden gemaakt.

BooM packaging is een reclamebureau en werkt volgens het 5-1-hand principe.

Dit wil zeggen dat de verpakkingen op 5 meter afstand een blok moeten vormen waardoor deze de consument op afstand triggeren. Op 1 meter dient de verpakking het merk / product, de verkoopargumenten en segmentatie te communiceren. Als de verpakking in de hand is dan kunnen de overige boodschappen worden gecommuniceerd.

Deze communicatie hierarchie dient een bewuste keuze te zijn om het dichtlopen van de facing te voorkomen. Er zijn talloze verpakkingen op de markt waar alle informatie op de voorzijde is gepropt met als gevolg dat de consument uiteindelijk niks meer ziet.

Bent u op zoek naar een reclamebureau met verstand van verpakken? Bel, kom langs of vul onderstaand formulier in!

T  + 31 70 3837103

E  Info@BooMpackaging.com

Saturnusstraat 60
2516 AH Den Haag

Vragen, afspraak of opmerkingen?

Categories: Tags: designbureau
Meer details?
 

Gerelateerd

  • -
300