Packaging Solutions

Onze packaging solutions zijn veelomvattend

Wanneer u de packaging solutions laat uitbesteden door een ontwerpbureau, is het belangrijk dat er tijdens het ontwerp rekening mee wordt gehouden dat uw verpakking wordt ‘gezien’ in het winkelschap. Daarnaast dient het ontwerp van uw verpakking aan te sluiten bij de inhoud van uw product. BooM Packaging houdt bij haar packaging solutions standaard rekening met deze vereisten. Daardoor is uw uiteindelijke verpakking volledig in balans.

BooM Packaging: gaat verder in packaging solutions

BooM Packaging kan alle aspecten van de packaging solutions leveren, van begin tot eind. Dit biedt een aantrekkelijk kostenvoordeel, en zorgt voor meer duurzaamheid bij de ontwikkeling van uw verpakking. Dat komt omdat de processen optimaal op elkaar zijn afgestemd. Op deze manier kunnen onze packaging solutions u volledig ontzorgen. Als dat geen gerust gevoel geeft…

Voor ieder type verpakking hebben we een oplossing. Al 15 jaar.

BooM Packaging heeft ruim 15 jaar ervaring als het aankomt op packaging solutions. Dat geeft ons de ruimte om vanuit onze expertise strategisch met u mee te denken om uw product zo goed mogelijk onder de aandacht van uw doelgroep te brengen. Dat deden we eerder al succesvol voor ColdStars, KPN en C1000. Daarmee gaat BooM verder in packaging solutions.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze packaging solutions? Neemdandirectcontactmetonsop.

Meer details?
 

Gerelateerd

  • -
300