Packaging Services

Onze packaging services: perfectie van begin tot eind

Wanneer u de packaging services laat uitbesteden, is het belangrijk dat er tijdens het ontwerp rekening mee wordt gehouden dat uw verpakking wordt ‘gezien’ in het schap. Daarnaast dient het ontwerp van uw verpakking aan te sluiten bij de inhoud van uw product. BooM Packaging kan de packaging services zo afstemmen, dat hier standaard rekening mee wordt gehouden. Daardoor is het ontwerp van uw verpakking volledig in balans.

Onze uitmuntende packaging services

Bij de meeste ontwerpbureau’s komt alleen het grafisch ontwerp van een verpakking aan bod. Niet bij BooM Packaging. BooM Packaging kan alle aspecten van de packaging services leveren, van begin tot eind. Dit biedt een aantrekkelijk kostenvoordeel, en zorgt voor meer duurzaamheid bij de ontwikkeling van uw verpakking. Dat komt omdat de processen optimaal op elkaar zijn afgestemd. Zo kan er een flinke materiaal-reductie gerealiseerd worden. Duurzaamheid is sowieso een belangrijk aspect waar BooM Packaging rekening mee houdt bij haar packaging services.

Uw verpakking: onze zorg

BooM Packaging heeft ruim 15 jaar ervaring als het aankomt op packaging services. Vanuit onze expertise denken we graag strategisch met u mee om uw product zo goed mogelijk onder de aandacht van uw doelgroep te brengen. Dat deden we eerder al succesvol voor ColdStars, KPN en C1000.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze packaging services? Neemdandirectcontactmetonsop.

Categories: Tags: onze packaging solutions
Meer details?
 

Gerelateerd

  • -
300