Packaging Ontwerper

De packaging ontwerper waar u van op aan kunt

Bij de meeste ontwerpbureau’s komt alleen het grafisch design van de verpakking aan bod. Niet bij BooM Packaging. BooM Packaging is de packaging ontwerper die het gehele traject voor haar rekening neemt. Dit biedt niet alleen een aantrekkelijk kostenvoordeel, maar zorgt ook voor meer duurzaamheid. Doordat de processen optimaal op elkaar zijn afgestemd, kan er een flinke materiaal-reductie gerealiseerd worden. Duurzaamheid is sowieso een belangrijk aspect waar Boom als packaging ontwerper rekening mee houdt bij het ontwerp van uw verpakking.

BooM Packaging: de grootste packaging ontwerper van Nederland

Zorg voor een aansprekend verpakkingsontwerp. Want uw verpakking beïnvloedt het aankoopgedrag van uw klanten in grote mate. Het design van uw packaging dient wel aan te sluiten bij de merkbelofte en bij de inhoud van uw product. BooM houdt daar als packaging ontwerper standaard rekening mee, waardoor uw verpakkingsontwerp altijd goed voor de dag komt.

 

Download oze whitepaper ‘Effectief packagingdesign’.

Uw packaging is bij ons in goede handen

BooM Packaging heeft ruim 15 jaar ervaring als packaging ontwerper. Vanuit onze expertise denken we graag strategisch met u mee om uw product zo goed mogelijk onder de aandacht van uw doelgroep te brengen. Dat deden we eerder al succesvol voor C1000, Aldi en ColdStars.

 

Wilt u meer weten over onze ervaring als package ontwerper? Neemdandirectcontactmetonsop.

Meer details?
 

Gerelateerd

  • -
300