Package Studio

De package studio die verder gaat

Het ontwerp van uw verpakking beïnvloedt het aankoopgedrag van uw producten in grote mate.

Wanneer u een package studio uw verpakking laat ontwikkelen, is het heel belangrijk dat er tijdens het design rekening mee wordt gehouden dat uw verpakking wordt opgemerkt in het winkelschap. BooM houdt als package studio standaard rekening met deze vereisten, zodat u uiteindelijk een verpakking overhoudt dat perfect aansluit bij de wensen vanuit uw doelgroep.

Van ontwerp tot uiteindelijke creatie

Bij het verpakkingsontwerp komt vaak alleen het grafische gedeelte aan bod. Niet bij BooM Packaging. BooM Packaging is als package studio verbonden met de gehele cyclus van uw verpakking: van het ontwerp tot aan de creatie. Dit zorgt voor een betere duurzaamheid. Want de processen zijn zo optimaal op elkaar afgestemd, dat er een flinke materiaal-reductie gerealiseerd worden. Duurzaamheid is sowieso een belangrijk aspect voor onze package studio.

Uw verpakkingsdesign is bij onze studio in goede handen

BooM Packaging heeft als package studio ruim 15 jaar ervaring in huis. Vanuit onze expertise denken we graag strategisch met u mee om uw product zo goed mogelijk onder de aandacht van uw doelgroep te brengen. Dat deden we eerder al succesvol voor C1000, De Lotto en KPN.

 

Wilt u weten hoe onze package studio u zou kunnen helpen? Neemdandirectcontactmetonsop.

Categories: Tags: een pack agency, package studio
Meer details?
 

Gerelateerd

  • -
300