Package Services

Meer doen met package services

BooM Packaging kan alle aspecten van de package services leveren, van ontwerp tot aan creatie. Dit biedt niet alleen een aantrekkelijk kostenvoordeel, maar zorgt ook voor meer duurzaamheid. Doordat de processen optimaal op elkaar zijn afgestemd, kan er een flinke materiaal-reductie gerealiseerd worden. Duurzaamheid is sowieso een belangrijk aspect waar BooM Packaging rekening mee houdt bij haar package services. Zo sparen we niet alleen uw portemonnee, maar ook het milieu.

Onze package services: perfectie van begin tot eind

Het ontwerp van uw verpakking beïnvloedt het aankoopgedrag van uw klanten in grote mate. Wanneer u de package services dus laat uitbesteden, is het belangrijk dat er tijdens het design rekening mee wordt gehouden dat uw verpakking wordt ‘gezien’ in het schap. Daarnaast dient het ontwerp van uw verpakking aan te sluiten bij de inhoud van uw product. BooM Packaging kan de package services zo afstemmen, dat hier standaard rekening mee wordt gehouden. Daardoor is uw ontwerp volledig in balans.

Uw verpakking is in goede handen

BooM Packaging heeft ruim 15 jaar ervaring als het aankomt op package services. Vanuit onze expertise denken we graag strategisch met u mee om uw product zo goed mogelijk onder de aandacht van uw doelgroep te brengen. Dat deden we eerder al succesvol voor XS4ALL, KPN en C1000.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze package services? Neemdandirectcontactmetonsop.

Meer details?
 

Gerelateerd

  • -
300