Package Ontwerp

Val op met het juiste package ontwerp

In de strijd om de consument is het belangrijker dan ooit om met een aansprekend package ontwerp in het winkelschap aanwezig te zijn. Immers, 80% van de aankoopbeslissingen wordt op de winkelvloer genomen. BooM zorgt voor een package ontwerp dat zowel van afstand als van dichtbij de aandacht van uw doelgroep weet te trekken. Met een package ontwerp van BooM Packaging onderscheidt u zich in één klap van de concurrentie.

 

Lees er meer over in onze gratis whitepaper ‘Effectief packageontwerp’.

Meer doen met uw package ontwerp

Bij de meeste ontwerpbureau’s komt alleen het grafisch ontwerp van een verpakking aan bod. Niet bij BooM Packaging. BooM Packaging kan het gehele traject van het package ontwerp, van begin tot eind, voor haar rekening nemen. Dit biedt niet alleen een aantrekkelijk kostenvoordeel, maar zorgt ook voor meer duurzaamheid. Doordat de processen optimaal op elkaar zijn afgestemd, kan er een flinke materiaal-reductie gerealiseerd worden.

Uw verpakking is in goede handen

BooM Packaging is al 15 jaar gespecialiseerd in alle vormen van package ontwerp. Vanuit onze expertise denken we graag strategisch met u mee om uw product zo goed mogelijk onder de aandacht van uw doelgroep te brengen. Dat deden we eerder al succesvol voor XS4ALL, Aldi en Lindeboom Pilsener.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons package ontwerp? Neemdandirectcontactmetonsop.

Categories:
Meer details?
 

Gerelateerd

  • -
300