Package Design

Meer doen met uw package design

Bij de meeste ontwerpbureau’s komt alleen het grafisch ontwerp van een verpakking aan bod. Niet bij BooM Packaging. BooM Packaging kan het gehele traject van het package design, van begin tot eind, voor haar rekening nemen. Dit biedt niet alleen een aantrekkelijk kostenvoordeel, maar zorgt ook voor meer duurzaamheid. Doordat de processen optimaal op elkaar zijn afgestemd, kan er een flinke materiaal-reductie gerealiseerd worden. Zo draagt BooM Packaging een steentje bij aan een gezondere leefwereld tijdens iedere fase van het package design.

Ons package design zorgt voor de juiste balans tussen product en verpakking

Zorg ervoor dat uw product zichzelf verkoopt. Dat realiseert u door er tijdens het package design ervoor te zorgen dat uw verpakking wordt ‘gezien’ in het schap. Daarnaast dient het package design aan te sluiten bij de merkbelofte en bij de inhoud van uw product. BooM Packaging houdt daar standaard rekening mee, waardoor uw package design altijd volledig in balans is.

 

Meer weten? Download de whitepaper ‘Effectief packagedesign’.

Uw verpakking is in goede handen

BooM Packaging heeft ruim 15 jaar ervaring als het aankomt op package design. Vanuit onze expertise denken we graag strategisch met u mee om uw product zo goed mogelijk onder de aandacht van uw doelgroep te brengen. Dat deden we eerder al succesvol voor XS4ALL, Beemsterkaas en Albert Heijn.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons package design? Neemdandirectcontactmetonsop.

 

Categories: Tags: het package, rekening mee
Meer details?
 

Gerelateerd

  • -
300