Package Bureau

BooM: het package bureau voor alle soorten verpakking

Het design van uw packaging beïnvloedt het aankoopgedrag van uw doelgroep in grote mate.

Het is van groot belang dat het package bureau er rekening mee houdt dat uw verpakking wordt ‘gezien’ in het schap. Daarnaast dient het ontwerp van uw verpakking aan te sluiten bij de merkbelofte die uw product met zich meebrengt. Als package bureau is BooM Packaging zich zeer bewust van deze uitdagingen.

Uw verpakking is bij ons package bureau in goede handen

Normaal gesproken neemt een package bureau alleen het grafisch design van een verpakking voor zijn rekening. Maar BooM Packaging gaat verder. Ons package bureau kan, indien gewenst, ook de creatie van uw verpakking verzorgen. Dit biedt niet alleen een aantrekkelijk kostenvoordeel, maar zorgt ook voor meer duurzaamheid, doordat de processen optimaal op elkaar zijn afgestemd. Dat is het grote voordeel van ons package bureau.

Uw verpakking is in goede handen

BooM Packaging heeft als package bureau jarenlange ervaring in huis en heeft in het verleden het design en de creatie van verpakkingen voor verschillende A-merken mogen verzorgen. We denken graag strategisch met u mee om uw product zo goed mogelijk onder de aandacht van uw doelgroep te brengen. Dat deden we eerder al succesvol voor ColdStars, Pickwick en de Aldi.

 

Wilt u meer weten over ons package bureau? Neemdandirectcontactmetonsop.

Meer details?
 

Gerelateerd

  • -
300