Package Agency

BooM: de package agency met verstand van verpakkingsontwerp

Het design van uw verpakking beïnvloedt het aankoopgedrag van uw doelgroep in grote mate.

Wanneer u het design van uw verpakking laat ontwerpen, is het dus van groot belang dat de package agency er rekening mee houdt dat uw verpakking wordt ‘gezien’ in het schap. Daarnaast dient het ontwerp van uw packaging aan te sluiten bij de merkbelofte die uw product met zich meebrengt. Als package agency is BooM Packaging zich zeer bewust van deze uitdagingen.

Uw verpakking is bij onze package agency in vertrouwde handen

Normaal gesproken neemt een package agency alleen het grafisch design van een verpakking voor zijn rekening. Maar BooM Packaging gaat verder. Ons package agency is gespecialiseerd in het gehele traject en kan dus ook de creatie van uw verpakking verzorgen. Dit biedt niet alleen een aantrekkelijk kostenvoordeel, maar zorgt ook voor meer duurzaamheid.

Uw verpakking is in goede handen

BooM Packaging heeft als package agency ruim 100 jaar ervaring in huis en heeft in het verleden het design en de creatie van verpakkingen voor verschillende A-merken mogen verzorgen. We denken graag strategisch met u mee om uw product zo goed mogelijk onder de aandacht van uw doelgroep te brengen. Dat deden we eerder al succesvol voor Van Dijk Banket, Lindeboom pilsener en Maaza Bubbly.

 

Wilt u meer weten over onze package agency? Neemdandirectcontactmetonsop.

Meer details?
 

Gerelateerd

  • -
300