Pack Ontwerpen

Pack ontwerpen: totale balans tussen uiterlijk en inhoud

De ontwerpen van uw pack beïnvloeden het aankoopgedrag van uw producten in grote mate.

Wanneer u het ontwerpen van uw pack dus laat uitbesteden, is het van groot belang dat er rekening mee wordt gehouden dat uw verpakking wordt ‘gezien’ in het schap. Daarnaast dienen de ontwerpen van uw pack aan te sluiten bij de merkbelofte en bij de inhoud van uw product. BooM houdt hier standaard rekening mee. Daardoor zijn uw pack ontwerpen volledig in balans.

 

Meer weten? Download de whitepaper ‘Effectiefpackontwerpen.

Een pack ontwerpen van a tot z

Bij de meeste bedrijven die een pack ontwerpen, komt vaak alleen het grafisch aspect van een verpakking aan bod. Niet bij BooM Packaging. BooM Packaging kan het gehele traject van het pack ontwerpen voor haar rekening nemen. Dit biedt niet alleen een aantrekkelijk kostenvoordeel, maar zorgt ook voor meer duurzaamheid. Doordat de processen optimaal op elkaar zijn afgestemd, kan er namelijk een behoorlijke materiaal-reductie gerealiseerd worden.

Uw pack is bij ons in goede handen

BooM Packaging heeft zeer veel ervaring op het gebied van pack ontwerpen. Standaard denken we graag strategisch met u mee om uw product zo goed mogelijk onder de aandacht van uw doelgroep te brengen. Dat deden we eerder al succesvol voor de pack ontwerpen van Beemster Kaas, ColdStars en Aldi.

 

Wilt u meer weten over hoe wij een pack ontwerpen? Neemdandirectcontactmetonsop.

Categories: Tags: pack ontwerpen, van pack design
Meer details?
 

Gerelateerd

  • -
300