Pack Design

Het pack design als aanvulling op uw merkbelofte

Let erop bij het pack design dat uw product goed zichtbaar in het winkelschap ligt voor uw doelgroep. Daarnaast dient het pack design aan te sluiten bij de merkbelofte en bij de inhoud van uw product. BooM Packaging is zich hier bij het ontwerpproces ter dege van bewust. Doordat wij standaard zorg dragen voor deze uitdagingen, krijgt een krachtig en helder pack design.

 

Meer weten? Download de whitepaper ‘Effectief packdesign’.

Pack design: van ontwerp tot uiteindelijke creatie

Het pack design van BooM wordt zo ontworpen, dat deze zowel van veraf als dichtbij op een positieve manier de aandacht trekt. BooM Packaging kan het gehele traject van het pack design, van het ontwerp tot aan de creatie van uw verpakking, voor haar rekening nemen. Dit biedt niet alleen een aantrekkelijk kostenvoordeel, maar zorgt ook voor meer duurzaamheid. Doordat de processen optimaal op elkaar zijn afgestemd, kan er een flinke materiaal-reductie gerealiseerd worden.

Uw verpakking is in goede handen

BooM Packaging heeft ruim 15 jaar ervaring op het gebied van pack design. Vanuit onze expertise denken we graag strategisch met u mee om uw product zo goed mogelijk onder de aandacht van uw doelgroep te brengen. Dat deden we eerder al succesvol voor XS4ALL, Lindeboom pilsener en De Bijenkorf.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van pack design? Neemdandirectcontactmetonsop.

Categories: Tags: een pack bureau, het pack design
Meer details?
 

Gerelateerd

  • -
300