Pack Consulting

Pack consulting: want het uiterlijk is belangrijker dan ooit

Het ontwerp van uw verpakking beïnvloedt het aankoopgedrag van uw producten in grote mate.

Wanneer u het design van uw verpakking laat ontwerpen, is het dus van groot belang dat er tijdens het pack consult rekening mee wordt gehouden dat uw verpakking wordt ‘gezien’ in het schap. Daarnaast dient het design van uw verpakking aan te sluiten bij de merkbelofte die uw product met zich meebrengt. Ook dat aspect komt aan bod tijdens als u kiest voor een pack consulting.

 

Download de whitepaper ‘Effectievepackagedesign’.

Uw verpakking: van pack consulting tot uiteindelijke creatie

Bij pack consulting komt vaak alleen het grafisch design van een verpakking aan bod. Niet bij BooM Packaging. BooM Packaging is gespecialiseerd in het gehele traject. Van het pack consulting tot aan de creatie van uw verpakking.

Dit biedt niet alleen een aantrekkelijk kostenvoordeel, maar zorgt ook voor meer duurzaamheid. Doordat de processen optimaal op elkaar zijn afgestemd, kan er een flinke materiaal-reductie gerealiseerd worden.

Uw verpakking is in goede handen

BooM Packaging heeft ruim 15 jaar ervaring op het gebied van pack consulting en de creatie van uw verpakking. Daarnaast denken we graag strategisch met u mee om uw product zo goed mogelijk onder de aandacht van uw doelgroep te brengen. Dat deden we eerder al succesvol voor XS4ALL, Lindeboom pilsener en De Bijenkorf.

 

Wilt u meer weten? Neemdandirectcontactmetonsop.

Meer details?
 

Gerelateerd

  • -
300