Pack Bureau

Het pack bureau dat verder gaat

Het ontwerp van uw verpakking beïnvloedt het aankoopgedrag van uw producten in grote mate.

Wanneer u een pack bureau dus uw verpakking laat ontwerpen, is het van groot belang dat er tijdens het ontwerp rekening mee wordt gehouden dat uw verpakking wordt ‘gezien’ in het schap. BooM houdt als pack bureau standaard rekening met deze complexe materie, zodat u uiteindelijk een verpakking overhoudt die perfect aansluit bij uw doelgroep.

Van ontwerp tot uiteindelijke creatie

Bij het pack ontwerp komt vaak alleen het grafische gedeelte aan bod. Niet bij BooM Packaging. BooM Packaging is als pack bureau verbonden met de gehele cyclus van uw verpakking: van het ontwerp tot aan de creatie. Dit biedt niet alleen een aantrekkelijk kostenvoordeel, maar zorgt ook voor meer duurzaamheid. Doordat de processen optimaal op elkaar zijn afgestemd, kan er een flinke materiaal-reductie gerealiseerd worden.

Uw pack ontwerp is bij ons in goede handen

BooM Packaging heeft als pack bureau gecombineerd 100 jaar ervaring in huis. Vanuit onze expertise denken we graag strategisch met u mee om uw product zo goed mogelijk onder de aandacht van uw doelgroep te brengen. Dat deden we eerder al succesvol voor Van Dijk Banket, De Lotto en Maaza Bubbly.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons pack bureau? Neemdandirectcontactmetonsop.

Meer details?
 

Gerelateerd

  • -
300