Pack Agency

BooM: de pack agency met verstand van retail

Het ontwerp van uw verpakking beïnvloedt het aankoopgedrag van uw klanten in grote mate.

Wanneer u het design van uw verpakking laat ontwerpen, is het dus van groot belang dat de pack agency er rekening mee houdt dat uw verpakking wordt ‘gezien’ in het schap. Daarnaast dient het design van uw verpakking aan te sluiten bij de merkbelofte die uw product met zich meebrengt. Als pack agency is BooM Packaging zich zeer bewust van deze uitdagingen.

Uw verpakking is bij onze pack agency in goede handen

Normaal gesproken neemt een pack agency alleen het grafisch design van een verpakking voor zijn rekening. Maar BooM Packaging gaat verder. BooM Packaging is gespecialiseerd in het gehele traject. Ons pack agency kan namelijk ook de creatie van uw verpakking verzorgen.

Dit biedt niet alleen een aantrekkelijk kostenvoordeel, maar zorgt ook voor meer duurzaamheid. Doordat de processen optimaal op elkaar zijn afgestemd, kan er namelijk een flinke materiaal-reductie gerealiseerd worden.

Uw verpakking is in goede handen

BooM Packaging is al 15 jaar een pack agency dat het design en de creatie van verpakkingen voor verschillende A-merken kan verzorgen. Daarnaast denken we graag strategisch met u mee om uw product zo goed mogelijk onder de aandacht van uw doelgroep te brengen. Dat deden we eerder al succesvol voor XS4ALL, Lindeboom pilsener en De Bijenkorf.

 

Wilt u meer weten over onze pack agency? Neemdandirectcontactmetonsop.

Categories: Tags: een pack ontwerpen, pack agency
Meer details?
 

Gerelateerd

  • -
300