Ontwerpen Verpakkingen

Wij nemen het ontwerpen van verpakkingen uiterst serieus

In de hevige concurrentiestrijd om de consument, staan A-merken steeds meer onder druk. Dat is met name een gevolg van de opkomst van private labels en premium private labels. Aangezien consumenten tot 75% van de aankoopbeslissingen pas op de winkelvloer nemen, is het van belang om verpakkingen te ontwerpen die goed opgemerkt worden door de doelgroep.

 

Lees meer informatie in de whitepaper ‘Effectieveontwerpenvooruwverpakking’.

Onze expertise: essentieel voor het ontwerpen van uw verpakkingen

BooM Packaging heeft jarenlange ervaring als het aankomt op het ontwerpen van verpakkingen. Daarbij werken we volgens het ‘5, 1, hand’-principe. Bij het ontwerpen van alle verpakkingen houden we er rekening mee dat deze op vijf meter afstand een geheel moet vormen. Op één meter afstand dienen de verpakkingen het merk en het product te communiceren. En als de verpakking eenmaal in de hand ligt, kunnen de overige boodschappen gecommuniceerd worden.

Duurzaam en kwalitatief hoogwaardig

Bij het ontwerpen van uw verpakkingen speelt duurzaamheid voor BooM Packaging een grote rol. We stellen alles in het werk om het milieu zo veel mogelijk te ontzien. Ook in onze relaties met klanten speelt duurzaamheid een rol. Enkele van onze trouwste klanten zijn Pickwick, Beemster Kaas en De Bijenkorf. Wacht dus niet langer en schakel ons vandaag nog in voor het ontwerpen van uw verpakkingen.

 

Wilt u weten hoe BooM te werk gaat bij het ontwerpen van verpakkingen? Neemdandirectcontactmetonsop.

Categories: Tags: ontwerp bureau voor
Meer details?
 

Gerelateerd

  • -
300