Ontwerpen Verpakking

Wij nemen het ontwerpen van uw verpakking uiterst serieus

In de hevige concurrentiestrijd om de consument, staan A-merken steeds meer onder druk door de opkomst van private labels en premium private labels. En aangezien consumenten tot 75% van de aankoopbeslissingen pas op de winkelvloer nemen, is het van belang om een verpakking te ontwerpen die goed opgemerkt zal worden door uw doelgroep.

 

Download de whitepaper ‘Effectieveontwerpenvooruwverpakking’.

Onze expertise: essentieel voor het ontwerpen van uw verpakking

BooM Packaging heeft jarenlange ervaring als het aankomt op het ontwerpen van uw verpakking. Daarbij werken we volgens het ‘5, 1, hand’-principe. Bij het ontwerpen van uw verpakking houden we er rekening mee dat deze op vijf meter afstand een geheel moet vormen. Op één meter afstand dient uw verpakking het merk en het product te communiceren. En als de verpakking eenmaal in de hand ligt, kunnen de overige boodschappen gecommuniceerd worden.

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen

Bij het ontwerpen van uw verpakking, speelt duurzaamheid voor ons een grote rol. We stellen alles in het werk om het milieu zo veel mogelijk te ontzien. Inmiddels hebben we met een aantal ondernemingen een duurzame relatie opgebouwd. Enkele hiervan zijn Naber, Beemster Kaas en XS4ALL. Wacht dus niet langer en schakel ons vandaag nog in voor het ontwerpen van uw verpakking.

 

Wilt u weten hoe wij te werk gaan bij het ontwerpen van uw verpakking? Neemdandirectcontactmetonsop.

Categories:
Meer details?
 

Gerelateerd

  • -
300