Ontwerpen Service

Uw packaging ontwerpen is onze service

In de hevige concurrentiestrijd om de consument, staan A-merken steeds meer onder druk door de opkomst van private labels en premium private labels. En aangezien consumenten tot 75% van de aankoopbeslissingen pas op de winkelvloer nemen, leveren wij een service die het ontwerpen van uw verpakking naar een hoger niveau tilt.

 

Download de whitepaper ‘Effectieveontwerpenvooruwverpakking’.

Onze service gaat verder dan alleen het ontwerpen van uw verpakking

BooM Packaging heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen van packaging. De service die we bij het ontwerpen van uw verpakking leveren, is volgens het ‘5, 1, hand’-principe. Dit houdt in dat de gecombineerde verpakkingen in het schap op vijf meter afstand een geheel moet vormen. Op één meter afstand dient uw verpakking het merk en het product te communiceren. En als de verpakking eenmaal in de hand ligt, kunnen de overige boodschappen gecommuniceerd worden.

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen

Onze service op het gebied van packaging ontwerpe, houdt ook in dat duurzaamheid voor ons zeer belangrijk is. We stellen alles in het werk om het milieu zo veel mogelijk te ontzien. Inmiddels hebben we met een aantal ondernemingen een duurzame relatie opgebouwd. Enkele hiervan zijn Naber, Beemster Kaas en XS4ALL. Wacht dus niet langer en maak vandaag nog gebruik van onze service voor het ontwerpen van uw packaging.

 

Wilt u weten hoeveel service we u kunnen bieden bij het ontwerpen van uw verpakking? Neemdandirectcontactmetonsop.

Categories: Tags: ontwikkeling voor, onze service
Meer details?
 

Gerelateerd

  • -
300