Ontwerpbureau

Bent u op zoek naar een ontwerpbureau dat het ontwerp van uw merk of verpakking kan creëren? BooM Packaging is een ontwerpbureau dat al 15 jaar ervaring heeft in het ontwikkelen van een brand identity en in het ontwerp van verpakkingen. Lees hier wat ons ontwerp bureau voor u zou kunnen betekenen.

Hét ontwerpbureau voor uw brand identity

Met een sterke merkbeleving kunt u klanten beter aan uw binden. Immers, de beleving die uw klanten ervaren, is van grote waarde voor de retentie van de klant. Zeker in een periode waarin de consument steeds meer te kiezen heeft. BooM Packaging is het ontwerpbureau dat graag strategisch met u meedenkt over uw brand identity. We kijken daarbij uiteraard naar uw huisstijl, pay off, propositie en het logo. En pas als u helemaal tevreden bent, zijn wij dat ook.

Lees meer over hoe we als ontwerpbureau uw brandidentity ontwikkelen.

Hét ontwerpbureau voor uw product verpakking

Ook als u op zoek bent naar een ontwerpbureau dat een verpakking voor u moet ontwikkelen, bent u bij BooM Packaging aan het juiste adres. En aangezien 75% van alle aankoopbeslissingen op de winkelvloer genomen wordt, is de uitstraling van uw verpakking belangrijker dan ooit. Daarom werken we als ontwerp bureau met een vaste methodiek tijdens de ontwikkeling van uw verpakking. Bovendien hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Bij ieder design proberen we als ontwerp bureau het milieu zo veel mogelijk te ontzien.

Lees meer over hoe wij als ontwerpbureau uw productverpakking ontwikkelen.

Ontwerp bureau BooM Packaging biedt meer

Zowel het ontwikkelen van een brand identity als het ontwikkelen van een verpakking, kunt u met een gerust hart aan BooM Packaging overlaten. We zijn als ontwerp bureau eerder al met succes ingeschakeld voor klanten als De Bijenkorf, Flora Holland en XS4ALL.

Categories: Tags: karton, packaging ontwerp, plastic
Meer details?
 

Gerelateerd

  • -
300