Ontwerp Verpakkingen

Uiterlijk speelt een belangrijke rol

Het ontwerp van uw verpakkingen beïnvloedt het aankoopgedrag van uw producten in grote mate. Wanneer u het ontwerp van uw verpakkingen laat creëren, is het dus van groot belang dat er rekening mee wordt gehouden dat uw verpakkingen worden ‘gezien’ in het schap. Daarnaast dient het ontwerp van uw verpakkingen aan te sluiten bij de merkbelofte die uw product met zich meebrengt.

 

Download de whitepaper ‘Effectiefontwerpvanuwverpakkingen

Uw verpakkingen: van ontwerp tot creatie

Bij het ontwerpen van verpakkingen wordt vaak alleen het grafische aspect bedoeld. Niet bij BooM Packaging. BooM Packaging is gespecialiseerd in het gehele traject. Van het ontwerp tot aan de creatie van uw verpakkingen. Dit biedt niet alleen een aantrekkelijk kostenvoordeel, maar zorgt ook voor meer duurzaamheid. Doordat de processen optimaal op elkaar zijn afgestemd, kan er een flinke materiaalreductie gerealiseerd worden bij het ontwerp en de creatie van uw verpakkingen.

Uw verpakkingen zijn in goede handen

BooM Packaging heeft ruim 15 jaar ervaring in het ontwerp en de creatie van uw verpakkingen. Daarnaast denken we graag strategisch met u mee om uw product zo goed mogelijk onder de aandacht van uw doelgroep te brengen. Dat deden we eerder al succesvol voor grote en kleine ondernemingen als Van Dijk, De Bijenkorf en Van Looije Tomaten.

 

Wilt u meer weten?Neemdandirectcontactmetonsop.

Categories: Tags: het ontwerp, service die
Meer details?
 

Gerelateerd

  • -
300