Ontwerp verpakking

Het ontwerp van je verpakking is belangrijker dan ooit

In de hevige concurrentiestrijd om de consument staan A-merken steeds meer onder druk door de opkomst van private labels en premium private labels. En aangezien consumenten tot 75% van de aankoopbeslissingen pas op de winkelvloer nemen, is een goed ontwerp voor uw verpakking zeer belangrijk om goed opgemerkt te worden door uw doelgroep.

 

Download de whitepaper ‘Eeneffectiefontwerpvooruwverpakking’.

Onze expertise: essentieel voor het ontwerp van uw verpakking

BooM Packaging heeft ruim 15 jaar ervaring als het aankomt op het ontwerpen van verpakkingen. Daarbij werken we volgens het ‘5, 1, hand’-principe. Het ontwerp van uw verpakking moet op vijf meter afstand een blok vormen. Op één meter afstand dient het ontwerp van uw verpakking het merk en het product te communiceren. En als de verpakking eenmaal in de hand ligt, kunnen de overige boodschappen gecommuniceerd worden.

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen

Bij het ontwerp van uw verpakking, speelt duurzaamheid voor ons een grote rol. We stellen alles in het werk om het milieu zo veel mogelijk te ontzien. Inmiddels hebben we ook met een aantal bedrijven een duurzame relatie opgebouwd. Enkele van onze klanten zijn Albert Heijn, Pickwick en ColdStar. Wacht dus niet langer en schakel ons vandaag nog in voor het ontwerp van uw verpakking.

 

Wilt u meer weten over het ontwerp voor uw verpakking? Neemdandirectcontactmetonsop.

Categories: Tags: bij het
Meer details?
 

Gerelateerd

  • -
300