Ontwerp Service

De alles-in-één ontwerp service van BooM Packaging

Consumenten worden tegenwoordig overspoeld met communicatie-uitingen, advertenties en reclame-boodschappen. Daardoor passen ze automatisch een selectie toe op de informatie die binnenkomt. Omgekeerd geldt dat een onderscheidend design van uw verpakking of brand identity de merkbeleving onder uw klanten verhoogt. De ontwerp service van BooM Packaging kan dit design voor uw onderneming leveren. Onze service zorgt ervoor dat het ontwerp van uw verpakking of brand identity niet onopgemerkt aan uw doelgroep voorbij gaat.

Een ontwerp service op maat

BooM biedt een ontwerp service voor de meest uiteenlopende bedrijven. Met onze ervaring op het gebied van brand design en merkpositionering, tillen we de beleving onder klanten naar een hoger niveau. De ontwerp service van BooM houdt in dat we graag strategisch met u meedenken om het design van uw verpakking of uw brand identity aan te laten sluiten bij de beleving van de klant. Daarbij gebruiken we de mix van marketing, materialen, productie en logistiek. Zo krijgt u altijd de ontwerp service die precies aansluit bij uw wensen. Deze full service aanpak biedt bovendien een aantrekkelijk kostenvoordeel voor u.

BooM biedt meer

Zowel de verpakking van uw product, alsook de totale merkbeleving kunt u met een gerust hart aan BooM overlaten. We gebruikten onze ontwerp service eerder al met succes voor klanten als Aldi, ColdStars en Lindeboom Pilsener.

 

Meer weten over onze ontwerp service? Neemdandirectcontactmetonsop

Meer details?
 

Gerelateerd

  • -
300