Merknaam

Hoe uw merknaam tot stand komt

BooM Packaging heeft ruim 15 jaar ervaring als full-service bureau op het gebied van corporate identity en de ontwikkeling van een merknaam is daar een onderdeel van. Samen met u bepalen we de strategie om de merknaam zorgvuldig aan te laten sluiten bij uw gewenste bedrijfsmodel en -cultuur. Overige onderdelen die daarbij aan bod komen, zijn het beeldmerk, de huisstijl en de propositie van uw onderneming.

Een goede merknaam is goud waard

Het is wetenschappelijk bewezen dat investeren in een goede merknaam een positief effect heeft op de bedrijfsresultaten. Dat komt omdat klanten die zich verbonden voelen met de identiteit van een bedrijf, eerder geneigd zullen zijn om opnieuw een aankoop te doen. En dat kan voor uw bedrijf voordelig zijn in de felle concurrentiestrijd die tegenwoordig overal woedt. Kies daarom niet zomaar een merknaam, maar laat BooM Packaging u helpen.

Haal alles uit uw onderneming met BooM Packaging

Om de juiste merknaam te kiezen, maakt ons bureau een grondige analyse van uw bedrijfssituatie. Dat maakt het verschil tussen BooM Packaging en de rest. Geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient en kies bij de ontwikkeling van uw merknaam voor een bureau dat u helpt uw doelstellingen te realiseren.

 

Wilt u direct een offerte voor een goede merknaam? Neemdancontactmetonsop.

Meer details?
 

Gerelateerd

  • -
300