Logo ontwerp

Wilt u een nieuw logo ontwerp ? Of heeft u behoefte aan een geheel nieuwe identiteit, huisstijl, inclusief logo ontwerp? Dan bent u bij BooM Packaging aan het juiste adres. BooM Packaging is gespecialiseerd in het logo ontwerp voor grote en middelgrote ondernemingen.

Een sterk merk begint met een sterk logo ontwerp.

Laat uw doelgroep zich aan uw merk binden. Dat effect creëert u met het juiste logo ontwerp en bijbehorende huisstijl design. Zo geeft u uw klanten en potentiële klanten de kans om zich met uw merk te identificeren. Een sterk logo ontwerp stimuleert immers een sterke merkbelofte. Het maximaliseren van uw winst en omzet begint daarom met goed logo ontwerp.

Lees hier hoe Zundert trappist een geheel nieuw logo ontwerp verkreeg dankzij BooM.

BooM Packaging. Al 15 jaar hét bureau dat voor u het ideale logo ontwerp kan leveren

Op basis van de merkwaarden en merkbelofte die u hanteert voor uw merk, kan BooM Packaging het logo ontwerp gaan leveren. We doen dit meestal in combinatie met het creëren van uw huisstijl, de pay off en de propositie van uw merk om uw onderneming zo consistent mogelijk op de kaart te zetten.

Niet alleen uitdenken, maar ook doorvoeren

Het is wetenschappelijk bewezen: een goed en herkenbaar logo heeft positieve gevolgen voor het bedrijfsresultaat. Daarom streeft BooM Packaging altijd naar strakke, onderscheidende en eigenzinnige ontwerpen voor uw logo. Daarnaast helpt BooM bij de implementatie van uw huisstijl, zodat u deze consequent en consistent kunt doorvoeren om de herkenbaarheid onder klanten en personeel te maximaliseren.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een nieuw logo ontwerp?

Categories: Tags: bier, brand design, logo, logo ontwerp
Meer details?
 

Gerelateerd

  • -
300