Karton design

BooM packaging kan u hierbij uitstekend van dienst zijn. BooM packaging is een creatief design en communicatie bureau. Wij hebben ons gespecialiseerd in het ontwerpen van verpakkingen. Hierbij houden wij rekening met marketing, communicatie en materiaalkeuze.

Bij de keuze van karton design houden wij rekening met al deze factoren. Op deze manier komen wij tot een effectief ontwerp en design van diverse verpakkingen. Het design van een verpakking is effectief als hiermee de positie van een merk verbeterd wordt en leidt tot betere verkoop van het product.

Emoties spelen een belangrijke rol bij de aankoopbeslissing. Als uw product een aantrekkelijke verpakking heeft, is dit van invloed op de emoties van de klant. Hiermee houden wij van BooM packaging rekening bij karton design.

Hebt u interesse in de diensten die BooM packaging u te bieden heeft op het gebied van karton design, neem dan contact met ons op. In een verfrissend gesprek kunnen we samen met u de diverse mogelijkheden op het gebied van karton design bekijken. Wij zijn telefonisch bereikbaar (+31 70 383 7103) of per email: info@BooMpackaging.com. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om bij ons langs te komen. Wij zijn gevestigd in de voormalige Caballero fabriek in Den Haag. U vindt ons aan de Saturnusstraat 60, 2516 AH in Den Haag.


Wij kunnen u op vele vlakken van dienst zijn. Voor meer informatie of een verfrissend gesprek over uw of onze verpakkingen neem contact met ons op!

Categories:
Meer details?
 

Gerelateerd

  • -
300