Huisstijl Ontwerpen

Een sterk merk begint met het ontwerpen van de juiste huisstijl

Laat uw doelgroep zich aan uw merk binden. Dat effect creëert u wanneer u de juiste huisstijl en huisstijl-elementen laat ontwerpen. Zo geeft u uw klanten en potentiële klanten de kans om zich met uw merk te identificeren. Een sterke huisstijl stimuleert immers een sterke merkbelofte. Het maximaliseren van uw winst en omzet begint daarom met het ontwerpen van de juiste huisstijl.

 

Lees hier hoe Lindeboom pilsener een geheel nieuwe huisstijl door BooM liet ontwerpen.

BooM Packaging. Al 15 jaar hét bureau dat voor u de ideale huisstijl kan ontwerpen

Op basis van de merkwaarden en merkbelofte die u hanteert voor uw merk, kan BooM Packaging de uiteindelijke huisstijl gaan ontwerpen. Vaste onderdelen die bij het ontwerpen van uw huisstijl aan bod komen, zijn de naam, het beeldmerk, de pay off en de propositie van uw merk.

Een perfecte huisstijl ontwerpen én consequent doorvoeren

Het is wetenschappelijk bewezen: een krachtige huisstijl heeft positieve gevolgen voor het bedrijfsresultaat. Daarom streeft BooM Packaging altijd naar herkenbare, onderscheidende en eigenzinnige ontwerpen voor uw huisstijl. Daarnaast helpt BooM bij de implementatie van uw huisstijl, zodat u deze consequent en consistent kunt doorvoeren om de herkenbaarheid onder klanten en personeel te maximaliseren.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om een geheel nieuwe huisstijl te laten ontwerpen? Neemdandirectcontactmetonsop.

Meer details?
 

Gerelateerd

  • -
300