Graphic Design

Het grafisch design geeft een gezicht aan uw merk

Met een sterk grafisch design van uw merk, positioneert u uw merk optimaal. Zeker in een periode waarin de consument steeds meer te kiezen heeft, is het belangrijk om vanuit een conceptuele gedachte de band met uw klanten te versterken. BooM Packaging denkt graag strategisch met u mee over het grafisch design van uw merk. We kijken daarbij uiteraard naar de propositie en de merkwaarden van uw onderneming om een grafisch design te ontwikkelen dat bij uw onderneming past. En pas als u helemaal tevreden bent, zijn wij dat ook.

Ook voor het grafisch design van uw verpakking

Als u voor uw verpakkingen op zoek bent naar een aansprekend grafisch design, kan BooM ook van waarde voor u zijn. Het grafisch design dat wij voor uw verpakking ontwikkelen, voldoet aan het 5, 1, hand-principe. Dit betekent dat het grafisch design van uw verpakking op 5 meter van het schap in een blok duidelijk zichtbaar moet zijn. Op 1 meter wordt de belangrijkste boodschap gecommuniceerd en in de hand is er ruimte voor de overige boodschappen. Met dit principe in gedachten, ontwikkelen we voor u een grafisch design voor uw verpakking.

BooM Packaging biedt meer…

Zowel het ontwikkelen van een grafisch design voor uw merk als voor uw verpakking kunt u met een gerust hart aan BooM overlaten. We zijn eerder al met succes ingeschakeld voor het grafisch design van producten van Pickwick, Lindeboom en Luna e Terra.

 

Meer weten over het grafisch design dat we kunnen leveren? Neemdandirectcontactmetonsop.

Categories: Tags: retail packaging
Meer details?
 

Gerelateerd

  • -
300