Grafisch Vormgeven

Een nieuwe manier van grafisch vormgeven

Wanneer we uw brand identity grafisch gaan vormgeven, kijken we bij BooM Packaging altijd naar de propositie en de merkwaarden van uw onderneming, maar ook naar uw concurrentiepositie. Want in een periode waarin de consument steeds meer te kiezen heeft, is het belangrijk om vanuit de conceptuele gedachte het grafisch design van uw corporate identity vorm te gaan geven. En pas als u helemaal tevreden bent over de manier waarop we uw brand identity grafisch gaan vormgeven, zijn wij dat ook.

Ook voor het grafisch vormgeven van uw verpakking

Als u voor uw verpakkingen op zoek bent naar een bureau dat grafisch vormgeven hoog in het vaandel heeft zitten, dan kan BooM Packaging ook van waarde voor u zijn. De ontwerpen die we grafisch vormgeven voor uw verpakking, voldoen aan het 5, 1, hand-principe. Dit betekent dat we de verpakking grafisch zo vormgeven, dat deze op 5 meter van het schap in een blok duidelijk leesbaar moet zijn. Op 1 meter wordt de belangrijkste boodschap gecommuniceerd en in de hand is er ruimte voor de overige communicatie-uitingen.

BooM Packaging gaat verder…

Zowel het vormgeven van een grafisch design voor uw brand identity als voor uw verpakking kunt u met een gerust hart aan BooM overlaten. We zijn bijvoorbeeld eerder al met succes ingeschakeld voor De Bijenkorf, Coldstars en Luna e Terra.

 

Meer weten over het vormgeven van een grafisch design? Neemdandirectcontactmetonsop.

Meer details?
 

Gerelateerd

  • -
300