Grafisch Studio

De studio met kennis van grafisch design

Voor het ontwikkelen van een grafisch ontwerp van uw huisstijl, bent u bij onze studio aan het goede adres. Wij ontwikkelden als studio het grafisch design van verschillende merken. Daarbij denkt onze studio mee over de brand identity van uw onderneming, inclusief de pay off, propositie en het grafisch ontwerp van het logo. Vervolgens komt de studio met een grafisch stappenplan om u naar volle tevredenheid te helpen.

 

Leesmeeroverhoeonzestudiouwgrafischdesignkanleveren.

Hét grafisch bureau voor uw verpakking

Ook als u op zoek bent naar een studio dat het grafisch design van uw verpakking dient te ontwikkelen, zit u goed bij BooM Packaging. En aangezien 75% van alle aankoopbeslissingen op de winkelvloer genomen wordt, is de uitstraling van uw verpakking belangrijker dan ooit. Daarom werken we als studio en grafisch bureau met een vaste methodiek tijdens de ontwikkeling van uw verpakking, de 5, 1, hand-methode. Bovendien hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Bij ieder ontwerp proberen we het milieu zo veel mogelijk te ontzien.

 

Leesmeeroverhoehetgrafischontwerpvanverpakkingen.

Over grafisch design-studio BooM Packaging

Zowel het grafisch ontwerp van een huisstijl, als het ontwerpen van een verpakking, kunt u met een gerust hart aan BooM Packaging studio overlaten. We zijn als grafisch bureau eerder al met succes ingeschakeld voor klanten als Albert Heijn, C1000 en Luna e Terra. Wacht dus niet langer en neemdirectcontactmetonsop.

Meer details?
 

Gerelateerd

  • -
300