Grafisch Bureau

Hét grafisch bureau voor uw brand identity

Met een sterke brand identity kunt u klanten beter aan uw binden. Immers, de merkbeleving die uw klanten ervaren, is van grote waarde. Zeker in een periode waarin de consument steeds meer te kiezen heeft. BooM Packaging is het grafisch bureau dat graag strategisch met u meedenkt over uw brand identity. We kijken daarbij uiteraard naar uw huisstijl, pay off, propositie en het logo. En pas als u helemaal tevreden bent, zijn wij dat ook.

 

Leesmeeroverhoewealsgrafischbureauuwbrandidentityontwikkelen.

Hét grafisch bureau voor uw verpakking

Ook als u op zoek bent naar een grafisch bureau dat een verpakking voor u moet ontwikkelen, bent u bij BooM Packaging aan het juiste adres. En aangezien 75% van alle aankoopbeslissingen op de winkelvloer genomen wordt, is de uitstraling van uw verpakking belangrijker dan ooit. Daarom werken we als grafisch bureau met een vaste methodiek tijdens de ontwikkeling van uw verpakking. Bovendien hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Bij ieder ontwerp proberen we het milieu zo veel mogelijk te ontzien.

 

Leesmeeroverhoewijalsgrafischbureauuwverpakkingontwikkelen.

Grafisch bureau BooM Packaging biedt meer…

Zowel het ontwikkelen van een brand identity als het ontwikkelen van een verpakking, kunt u met een gerust hart aan BooM overlaten. We zijn als grafisch bureau eerder al met succes ingeschakeld voor klanten als Albert Heijn, C1000 en Luna e Terra.

 

Meer weten over ons grafisch bureau? Neemdandirectcontactmetonsop.

Meer details?
 

Gerelateerd

  • -
300