grafisch ontwerp

Zoekt u een bureau dat op een aansprekende en inspirerende manier uw grafisch ontwerp kan leveren? BooM Packaging levert grafisch ontwerp voor uw merk welke perfect aansluit bij het gewenste positionering.

Een nieuwe manier van grafisch ontwerp

Wanneer we uw merk identiteit grafisch gaan ontwerpen, kijken we bij BooM packaging altijd naar de propositie, de merkwaarden van uw product of dienst, maar ook naar uw concurrentiepositie. Want in een periode waarin de consument steeds meer te kiezen heeft, is het belangrijk om vanuit de conceptuele gedachte het grafisch design van uw corporate identity te ontwerpen. En pas als u helemaal tevreden bent over de grafisch ontwerpen die we gemaakt hebben, zijn wij dat ook.

Ook voor het grafisch ontwerp van uw verpakking

Als u voor uw verpakkingen op zoek bent naar een bureau dat kwalitatief hoogwaardige grafisch ontwerpen moet leveren, kan BooM ook van waarde voor u zijn. De ontwerpen die we grafisch uitwerken voor uw verpakking, voldoen aan het 5, 1, hand-principe. Dit betekent dat we de verpakking grafisch zo ontwerpen, dat deze op 5 meter van het schap in een blok duidelijk leesbaar moet zijn. Op 1 meter wordt de belangrijkste boodschap gecommuniceerd en in de hand is er ruimte voor de overige boodschappen. Met dit principe als uitgangspunt, ontwerpen we voor u een prachtig grafisch design voor uw verpakking.

BooM Packaging biedt meer…

Zowel het ontwerpen van een grafisch design voor uw corporate identity als voor uw verpakking kunt u met een gerust hart aan BooM overlaten. We zijn bijvoorbeeld eerder al met succes ingeschakeld voor Pickwick, Lindeboom en Luna e Terra.

Meer details?
 

Gerelateerd

  • -
300