Food Verpakking

Verhoog de beleving van uw merk met food verpakking van BooM

Ruim 75% van de aankoopbeslissingen wordt pas op de winkelvloer genomen. Dat is lastig voor veel ondernemingen, temeer omdat er een steeds diverser aanbod producten beschikbaar is. Uw food verpakking is dus een zeer belangrijk element om op te vallen binnen uw doelgroep. Bovendien voegt een degelijke food verpakking waarde toe aan de merkbeleving onder consumenten. En een hogere merkbeleving zorgt voor een betere band tussen uw klant en uw merk (klantretentie).

Het ‘5, 1, hand’-principe

Bij het ontwikkelen van een food verpakking voor onze klanten, werken we altijd volgens het 5, 1, hand-principe. Dat betekent dat een potentiële klant uw food verpakking op vijf meter afstand moet kunnen onderscheiden. Binnen één meter afstand moet de belangrijkste boodschap zichtbaar zijn. De overige communicatie-uitingen komen aan bod wanneer het product eenmaal in de hand ligt.

BooM doet aan duurzame food verpakking

Bij BooM Packaging letten we uiteraard ook op het milieu, als het aankomt op het ontwikkelen van food verpakking. Omdat verpakking van nature niet duurzaam is, gebruiken we bij voorkeur organische materialen, om het milieu zo veel mogelijk te ontzien. Uiteindelijk kan de food verpakking die we voor u ontwikkelen, op deze manier bijdragen aan uw eigen duurzame doelstellingen.

 

Meer weten over hoe wij food verpakking ontwikkelen?Neemdandirectcontactmetonsop.

Categories: Tags: van food packaging
Meer details?
 

Gerelateerd

  • -
300