Duurzame Verpakking

BooM denkt duurzaam

In feite is iedere vorm van verpakking op zich al milieubelastend. Natuurlijk zijn er verschillen in de mate van milieubelasting, maar over het algemeen geldt voor verpakking dat het vaak niet op een duurzame manier ontwikkeld is. En dat is jammer, want een duurzame verpakking leveren bij een product is een goede stap in de richting van een duurzamer bedrijfsmodel. Daarom streven we bij BooM altijd het design van een duurzame verpakking na.

Een duurzame verpakking is goud waard

Onze jarenlange evaring op het gebied van verpakkingsontwerpen geeft ons de ruimte om uw verpakking zo duurzaam mogelijk te ontwikkelen. Een duurzame verpakking van BooM Packaging is dé marketingtool voor uw bedrijf om u te onderscheiden en uw concurrentiepositie te verstevigen. En dat is in een periode waarin duurzaam ondernemen steeds meer centraal staat, wel zo handig.

 

Bekijk hier een voorbeeld van een duurzame verpakking.

Waar let BooM op bij het design van een duurzame verpakking?

Als we aan de slag gaan met een duurzame verpakking, kijken we naar de materialen die voor de verpakking benodigd zijn en of we een materiaal reductie kunnen bewerkstelligen. De duurzame verpakking dient natuurlijk goed aan te sluiten bij het merk en het product en voegt bij voorkeur iets toe aan de merkbeleving van de consument.

 

Wilt u zelf ervaren hoe duurzaam wij te werk gaan? Neemdandirectcontactmetonsop.

Meer details?
 

Gerelateerd

  • -
300