Design Verpakking

Uiterlijk speelt wel degelijk een rol

Het design van uw verpakking beïnvloedt het aankoopgedrag van uw producten in grote mate.

Wanneer u het design van uw verpakking laat ontwerpen, is het dus van groot belang dat er rekening mee wordt gehouden dat uw verpakking wordt ‘gezien’ in het schap. Daarnaast dient het design van uw verpakking aan te sluiten bij de merkbelofte die uw product met zich meebrengt.

 

Download de whitepaper ‘Effectiefdesignvanuwverpakking

Uw verpakking: van design tot creatie

Bij verpakkingsontwerp wordt vaak alleen het grafisch design van een verpakking bedoeld. Niet bij BooM Packaging. BooM Packaging is gespecialiseerd in het gehele traject. Van het design tot aan de creatie van uw verpakking.

Dit biedt niet alleen een aantrekkelijk kostenvoordeel, maar zorgt ook voor meer duurzaamheid. Doordat de processen optimaal op elkaar zijn afgestemd, kan er een flinke materiaalreductie gerealiseerd worden bij het design en de creatie van uw verpakking.

Uw verpakking is in goede handen

BooM Packaging heeft ruim 15 jaar ervaring op het gebied van het design en de creatie van uw verpakking. Daarnaast denken we graag strategisch met u mee om uw product zo goed mogelijk onder de aandacht van uw doelgroep te brengen. Dat deden we eerder al succesvol voor Pickwick (Sara Lee), Lindeboom pilsener en Gall & Gall.

 

Wilt u meer weten? Neemdandirectcontactmetonsop.

Categories: Tags: creatie, een design strategy
Meer details?
 

Gerelateerd

  • -
300