Design Strategy

Een heldere design strategy is goud waard

Consumenten worden tegenwoordig overspoeld met communicatie-uitingen, advertenties en reclame-boodschappen. Daardoor passen ze automatisch een selectie toe op de informatie die binnenkomt. Omgekeerd geldt dat een onderscheidende brand identity de merkbeleving onder uw klanten verhoogt. Daarom is een goede design strategy voor uw merk zeer waardevol. BooM Packaging is een bureau dat samen met u een duidelijke design strategy kan bepalen. Onze ervaring zorgt ervoor dat uw vernieuwde brand identity niet onopgemerkt aan uw doelgroep voorbij gaat.

BooM Packaging biedt een design strategy voor ieder merk

Het is aangetoond dat ruim 75% van de aankoopbeslissingen wordt genomen op de winkelvloer, dus als uw potentiële klant letterlijk in aanraking komt met het design van uw product en uw verpakking. De design strategy van BooM Packaging houdt in dat we graag strategisch met u meedenken om de corporate identity van uw onderneming aan te laten sluiten bij de merkbeleving van de klant. Daarbij gebruiken we de mix van marketing, materialen, productie en logistiek.

Een goede design strategy? U bent niet de eerste

Omdat een goede design strategy tegenwoordig zo belangrijk is, hebben we er al heel wat ervaring mee op kunnen doen. BooM Packaging heeft eerder al met succes voor bedrijven als Albert Heijn, Flora Holland en ColdStar een design strategy ontwikkeld die aansluit bij de merkbeleving van hun klanten.

 

Meer weten over een goede design strategy? Neemdandirectcontactmetonsop.

Meer details?
 

Gerelateerd

  • -
300