Design Services

BooM biedt design services waar u op kunt vertrouwen

Het aanbod van advertenties, communicatie-uitingen en reclame-boodschappen is tegenwoordig enorm. Daardoor passen consumenten automatisch een selectie toe op de informatie die aangeboden wordt. Daarentegen geldt dat een onderscheidend design van uw verpakking de merkbeleving onder uw klanten verhoogt. BooM Packaging levert deze design services. Het is ons doel uw producten beter onder de aandacht van uw doelgroep te krijgen. Onze services zorgen ervoor dat het design van uw verpakking niet onopgemerkt aan uw doelgroep voorbij gaat.

 

Lees meer over onze design services. Downloaddewhitepaper.

Van concept tot creatie

De design services van BooM Packaging beperken zich niet tot het ontwerpen van uw verpakking. We denken strategisch met u mee tijdens alle momenten van het ontwikkelproces.  Daarbij gebruiken we de mix van marketing, materialen, productie en logistiek. Deze aanpak biedt een aantrekkelijk kostenvoordeel voor u en zorgt voor een geïntegreerd geheel voor alle design services die BooM Packaging uw bedrijf kan bieden. Zo behaalt u een maximaal resultaat in de uitstraling naar uw doelgroep.

U bent in goed gezelschap

Er zijn al vele merken die van onze design services gebruik gemaakt hebben, waaronder ColdStar, Pickwick en Albert Heijn. Allemaal hadden ze dezelfde doelstelling: de doelgroep bereiken met opvallende en duurzame verpakkingen. Dankzij de design services van BooM Packaging zijn ze hierin absoluut geslaagd.

 

Meer weten over onze design services?Neemdandirectcontactmetonsop.

Meer details?
 

Gerelateerd

  • -
300