Design Service

Het design van uw verpakking geeft de doorslag

Consumenten worden tegenwoordig overspoeld met communicatie-uitingen, advertenties en reclame-boodschappen. Daardoor passen ze automatisch een selectie toe op de informatie die binnenkomt. Omgekeerd geldt dat een onderscheidend design van uw verpakking de merkbeleving onder uw klanten verhoogt. BooM Packaging is een bureau dat het design van uw verpakking als service aanbiedt. Onze service zorgt ervoor dat het design van uw verpakking niet onopgemerkt aan uw doelgroep voorbij gaat.

 

Lees meer over merkenbeleving in de whitepaper ‘Effectieveverpakkingsontwerpen

BooM Packaging: een ‘full service design company’

BooM biedt een design service voor de meest uiteenlopende bedrijven. Met onze ervaring op het gebied van brand design en merkpositionering, tillen we de beleving onder klanten naar een hoger niveau. En dat is belangrijk ook, want op dit moment wordt ruim 75% van de aankoopbeslissingen genomen op de winkelvloer, dus als uw potentiële klant in aanraking komt met het design van uw verpakking. De service van BooM houdt in dat we graag strategisch met u meedenken om het design van uw verpakking aan te laten sluiten bij de merkbeleving van de klant. Daarbij gebruiken we de mix van marketing, materialen, productie en logistiek. Deze full service aanpak biedt bovendien een aantrekkelijk kostenvoordeel voor u.

BooM biedt meer

Niet alleen de verpakking van uw product, maar ook de totale merkbeleving kunt u met een gerust hart aan BooM overlaten. We gebruikten onze design service eerder al met succes voor klanten als Aldi, Flora Holland en Infra Foodbrands.

 

Meer weten over onze design service? Neemdandirectcontactmetonsop.

Meer details?
 

Gerelateerd

  • -
300